وبلاگ


با خمیر لوبیا آشنا شوید!

با خمیر لوبیا آشنا شوید!

در این مقاله ما شما را با خمیرلوبیا آشنا میکنیم، نحوه تهیه انواع آن در فرهنگ های متفاوت را بررسی میکنیم، مختصری از تاریخچه ی غنی آن را برایتان بازگو میکنیم و در نهایت چندین شیرینی که به کمک آنکو درست میشوند را به شما معرفی می کنیم.

موچی چیست؟

موچی چیست؟

موچی ، یک کیک برنجی ست ، که از کوبیدن ، پختن و خمیر کردن یک نوع برنج دانه کوتاه به نام موچی گومه به دست می آید ؛برنج چسبناک، برنج شیرین و برنج مرواریدی از دیگر نام های این برنج ژاپنی هستند.

درباره‌ی نویسنده
لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد.
اطلاعات بیش‌تر
دسته‌بندی
عضویت خبرنامه
عضو خبرنامه ماهانه وب‌سایت شوید و تازه‌ترین نوشته‌ها را در پست الکترونیک خود دریافت کنید.
آدرس پست الکترونیک خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...