این روزها شیرینی محبوب ژاپنی به لطف قنادی نورا اوچیدا به یکی از تنقلات محبوب هاوایی تبدیل شده. اوچیدا یک خانم ژاپنی-آمریکایی نسل سوم هست که در هیلدو هاوایی زندگی میکنه که دستور تهیه موچی مادربزرگش که به او به ارث رسیده بود را تغییر داد تا موچی های رنگی را با طعم هایی مختص به هاوایی به دنیا معرفی کند. در طی 25 سال گذشته او و خانواده اش تنها موچی فروشی هیلو را اداره میکنند

nora uchida

آشپزخانه 2 بانو همیشه در آخر هفته ها شاهد صفی طولانی هست. اما اگر بتوانید وارد مغازه بشوید طعم موچی ها به صبری که کردید می ارزد و تجربه ای لذت بخش را به دست آورده اید.

اگر از دیدن ویدیو بالا لذت بردید حتما برایمان پیام بگذارید. ما با عشق و علاقه تمام نظرات شما را میخوانیم.