کافه، رستوران و قنادی های زیادی در توکیو وجود دارند که شیرینی های سنتی ژاپنی میفروشند. اما به گفته سایت wow! Japan لیست زیر شامل بهترین مغازه ها برای خرید شیرینی هستند
Sahsya Kanetanaka (ساهسیا کانتاناکا)
یک کافه ژاپنی ست که بخشی از رستوران مشهور کانتاناکا در شیمباشی محسوب میشود. این کافه پر از شیرینی های با کیفیت است که میتوانید آن ها را در یک محیط شیک که طراحی ژاپنی مدرن دارد میل کنید.
در این کافه غذاهای فصلی (از 5000 ین تا 8000 ین) نیز توسط سرآشپز مجموعه سرو میشود. اوقاتی که در این کافه میگذرانید به شما تجربه ای لوکس القا میکند.
2. Tsuruya Yoshinobu TOKYO MISE (تسورویا یوشینوبو توکیو میسه)
تسورویا یوشینوبو توکیو میسه یک شعبه از این قنادی قدیمی در کیوتو است که بالغ بر 200 سال سابقه دارد. در این قنادی کیوکانزه (1512 ین) با دست پیچیده میشود و یوموچی (1188 ین) با رایحه یوزو (مرکبات) محبوب است.
میتوانید شیرینی ای که خریداری کرده اید را در چایخانه مجموعه میل کنید. (اگر سفارش ما از منو چایخانه نباشد 54 ین حق سرویس از هر نفر دریافت میشود.)
در این چایخانه میتوانید از نزدیک شاهد مهارت قناد ها باشید و از طعم ناماگاشی تازه لذت ببرید.
3- Kagurazaka Saryou Main Store(شعبه اصلی کاگورازاکا ساریو)
یک کافه ژاپنی ست که شیرینی هایش به این دلیل معروف اند که از مواد اولیه ژاپنی ای استفاده میکند که شیرینی کمی دارند.
در اینجا میتوانید شیرینی هایی که ترکیب فوق العاده ای از 2 استایل ژاپنی و غربی ست را بخورید. مثل فوندوی ماچا، پارافیت و کیک.
هریک از این شیرینی ها که با دقت زیادی توسط قناد (بدون استفاده از مواد افزودنی) تهیه میشود، میتوانند با لیست بلند بالای نوشیدنی هایی که در این کافه موجود هستند سرو شوند.
ناگفته نماند که محل قرار گیری این کافه که در کوچه پشتی منطقه تاریخی کاگورازاکا است به این شیرینی فروشی جوی خاص و لذت بخش داده است.
4- Toraya Karyo Tokyo Midtown Shop (قنادی تورایا کاریو)
این مغازه که در انتهای دوره موراماچی احداث شده یکی از قنادی های بسیار قابل احترام ژاپن است که در کیوتو کار خود را آغاز کرده بود.
وقتی پرده ورودی مغازه را کنار بزنید و وارد آن شوید میتوانید ببینید این مغازه فقط به فروش واگاشی اختصاص ندارد. بلکه شامل یک گالری نیز میباشد که فرهنگ سنتی ژاپن را به نمایش گذاشته و همچنین ابزار سنتی مرتبط با غذا و آشپزی را نیز در آنجا پیدا میکنید.
در چایخانه این قنادی آنمیتسوی سنتی (خمیر لوبیا با شهد و تکه های میوه) جزء انتخاب های محبوب است. مردم آن را به خاطر طعم شیرین و بافت لطیفش دوست دارند. تورایا همچنین به یوکان هایش (ژله خمیر لوبیا شیرین که در برگ بامبو پیچیده شده) معروف است. از آنجایی که این شیرینی ماندگاری بالایی دارد به عنوان سوغات نیز مرسوم است.
5- Ginza Kanoko Main Store Japanese Tea Room( چایخانه شعبه اصلی قنادی گینزا کانوکو)
گینزا کانوکو یک قنادی است که به کانوکو های (مخلوطی از دانه های آزوکی یا بلوط با خمیر لوبیای قرمز) خود معروف است.
طبقه اول این قنادی یک واگاشی فروشی ست و طبقه دوم چایخانه قنادی ست که میتوانید شیرینی های خوشمزه خود را در آنجا میل کنید. در اینجا خرید شیرینی هایی که آزوکی ماده اصلی آن است پیشنهاد میشود.
از طبقه اول میتوانید کانوکو آنمیتسو (480 ین) و هاناکانوکو (از 760 ین برای 3 برش شروع میشود) خریداری نمایید که گزینه های خوبی برای سوغاتی نیز هستند.
البته شیرین های این مغازه تاریخ انقضای طولانی ندارند پس مطمئن شوید که شیرینی ها در اولین فرصت خورده شوند!
اگر از آشنا شدن با مغازه های معروف توکیو لذت ببرید حتما برای ما پیام بگذارید.
منبع :https://wow-j.com/en/
دیدگاههای بازدیدکنندگان
افسون میرزایی
جالب بود ممنون👌🏻
1533 روز پیش ارسال پاسخMehrdokhtsadri
البته لذت بردم چون عاشق شیرینی های ژاپنی هستم وموچی را وقتی برای اولین بار امتحان کردم دیگر نتوانستم طعم ولطافت آنرا فراموش کنم انقدر تحقیق مردم تاتوانستم این شیرینی خارق العاده را در ایران درست کنم با در نظر گرفتن اینکه ان زمان هیچکدام از مواد آن در ایران وجود نداشت ومن باید همه چیز را از صفر تا صد خودم درست کنم در ضمن اصرار داشتم که هیچکدام از مواد شیرینی را تغییر ندهم.
902 روز پیش ارسال پاسخ